Имаме уникално служебно правителство, хиперактивни министри и донякъде скрит премиер. Това се

...
Имаме уникално служебно правителство, хиперактивни министри и донякъде скрит премиер. Това се
Коментари Харесай

Вотът ще е ксерокопие на този от 4 април

„ Имаме уникално служебно държавно управление, хиперактивни министри и ненапълно прикрит министър председател. Това се случва за първи път в новата ни история. “ Това съобщи доцент Александър Христов от Центъра за разбори и спешни връзки.

Когато в страната се организират подобен вид интензивности, това дава убеденост на хората, че смяната е в техни ръце и те ще го употребяват, счита Христов. По БНР той оспори спекулациите „ те ще са на море “, „ те ще гледат международното “ и уточни, че самата политическа конюнктура ще предизвика хората да гласоподават.

Последните месеци съгласно доцент Христов демонстрират, че смяната е допустима. По думите му всичко, което се случва от 4 април насам, е сигнал тъкмо за това и е предпоставка за по-висока изборна интензивност.

Резултатите от изборите на 11 юли ще бъдат като ксерокопие от тези на 4 април, акцентира Александър Христов. Вече има поръчки от разнообразни страни, че все пак съответствие на силите, надежден опит за сформиране на държавно управление ще бъде изработен, сподели още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР